Partnership Twinning Energy en Frames Group brengt complete waterstofoplossingen

Twinning Energy en Frames Group zijn een partnerschap aangegaan, waarmee een stap is gezet in de toegankelijkheid van waterstofoplossingen om duurzaam te ondernemen. Twinning Energy kan door deze samenwerking hands-on waterstofoplossingen bieden van productie tot gebruik. De positie van waterstof als onmisbare schakel in de energiemix om de energietransitie mogelijk te maken, is hiermee versterkt.

Autoriteit in waterstofvoorzieningen
Twinning Energy is sinds haar ontstaan in de afgelopen drie jaar hard gegroeid: van leverancier van waterstoftankfaciliteiten tot autoriteit in Nederland op het gebied van waterstofvoorzieningen voor duurzame mobiliteit. Met de technische kennis en oplossingen van Frames Group voor productie, transport en opslag van groene waterstof, kan Twinning Energy verder groeien als totaal dienstverlener die klanten adviseert en ontzorgt in duurzaam ondernemen met waterstof.

Direct aan de slag met duurzaam ondernemen
Wim Peels, general manager van Twinning Energy: ‘We ervaren een sterk toenemende vraag van onze klanten voor waterstofoplossingen, waarbij ook gevraagd wordt naar lokale waterstofproductie en zelfvoorziening in de energiebehoefte. Frames Group heeft jarenlange ervaring en kennis in de gassector en matcht dus ongelooflijk goed met de hands-on aanpak van Twinning Energy. Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten direct aan de slag kunnen met duurzaam ondernemen. Deze samenwerking met Frames gaat ons daar absoluut bij helpen.’

Sterke partner
Jordi Zonneveld, general manager Frames Group: ‘Met deze samenwerking geloven we van beide kanten een sterke partner te hebben gevonden. Met de praktische kennis van Twinning Energy en de engineering know-how en capaciteit van Frames Group kunnen klanten direct, snel en veilig aan de slag met emissieloze mobiliteitsoplossingen.’

Gelijk aandeel
Eind 2020 heeft Frames Group de helft van de aandelen Twinning Energy verkregen.

Over Twinning Energy
Twinning Energy ontwikkelt emissieneutrale energieconcepten waarmee bedrijven de klimaatdoelstellingen halen zoals gesteld in de wet. Niet alleen gaan ondernemingen hun ecologische voetafdruk verkleinen, ze voldoen ook direct aan de nieuwe regelgeving. Twinning Energy ziet waterstof als een onmisbare schakel in de klimaatneutrale energiemix. Onder het motto ‘waarom wachten tot morgen, het kan vandaag’ zet Twinning Energy zich in om de weg te bereiden voor rijden op deze alternatieve energiedrager. Twinning Energy biedt ook andere klimaatneutrale energieoplossingen om mobiliteit slim te verbinden met wonen en werken. Twinning Energy is gevestigd in Maarn en werkt inmiddels al drie jaar voor een groot aantal gedreven opdrachtgevers.

Over Frames Group
Frames Group heeft decennia aan kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van gas- en vloeistofsystemen in de olie- en gasindustrie, en zet deze ervaring nu in voor een duurzame fossiel-vrije toekomst. De duurzame technologieën en systemen van Frames Group worden onder andere ingezet voor de opwekking van biomethaan, de afvang en opslag van CO2 en de productie en opslag van groene waterstof. Frames Group is gevestigd in Alphen aan den Rijn.

Bij vragen kunt u contact opnemen met:

Twinning Energy Wim Peels, general manager
E-mail: wim.peels@twinningenergy.nl
Telefoon: +31 (0)6 1320 6566

Frames Group
Jordi Zonneveld, general manager
E-mail: j.zonneveld@frames-group.com
Telefoon: +31 (0)6 51687754