Alles over waterstof in één dag

TWINNING ENERGY EXPERIENCE

Kennismaken met waterstof? Dat kan! Tijdens de Twinning Energy Experience laten we jouw bedrijf in één dag kennismaken met zowel de theorie als praktijk m.b.t. waterstof. Ze krijgen jij én jouw werknemers een goede indruk van de mogelijkheden die er voor jouw bedrijf zijn om duurzaam te ondernemen met waterstof.

Lijkt dit je wel wat? Neem contact met ons op en wij organiseren het!

De ‘Waterstof Challenge’ – Samen rijden op waterstof

De ‘Waterstof Challenge’: In 24 uur Europa rond in een waterstof auto, samen met zo’n 25 andere teams. Waarom? Om zelf mee te maken waar je wel (en nog niet) kan komen met een waterstof auto én om bij te dragen aan de bekendheid van deze groene en duurzame manier van autorijden.

Sinds 2017 organiseren wij, samen met Arjan de Putter van Fast Concepts, deze ‘Waterstof Challenge’. Dé gelegenheid om andere voorlopers in duurzaam ondernemen te ontmoeten. Zo komen we samen steeds dichterbij het behalen van onze missie: Iedereen laten bewegen op waterstof!

Met waterstof elektriciteit generen

Meer informatie of deelnemen aan deze unieke activiteit? Zet je organisatie op de (duurzame) kaart, creëer exposure, maak deel uit van een relevant netwerk en neem contact met ons op!