TWINNING ENERGY

Duurzaam ondernemen: Niet morgen, maar vandaag!

In 2018 zijn we gestart met onze missie: Iedereen laten bewegen op waterstof! Wij willen wereldwijd de ecologische voetafdruk verkleinen, om te beginnen in Nederland.

Alles-in-één adviesbureau

Twinning Energy realiseert het! Wij ontzorgen rondom alle voorzieningen en oplossingen op het gebied van waterstof. Wij zijn een ‘one-stop-shop’. Aan de hand van een duidelijk stappenplan (zodat je niet voor verrassingen komt te staan), regelen wij het voor je: Van vergunning en financiering, tot aan installatie van een elektrolyser en/of waterstoftankvoorziening, de aanschaf of lease van een waterstofvoertuig en levering van waterstof, alles is bij ons mogelijk!

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Wacht niet tot morgen, maar begin vandaag!

Klantervaring

Twinning Energy heeft ons een totaaloplossing geleverd met betrekking tot waterstof. Ze hebben ons ontzorgd in het hele traject. Zo hebben ze een waterstoftankinstallatie geleverd, maar ook de vergunningaanvraag en goedkeuring van de milieudienst verzorgd. Verder hebben ze geadviseerd over de plaatsing van de tank op ons terrein, over passende financiering én gezorgd voor het opnemen van waterstofauto’s in ons leasewagenpark. Kortom, we hadden er geen omkijken naar!

Bart van Bussel, directeur bij Infram b.v

Ik heb contact opgenomen met Twinning Energy om mij geheel te ontzorgen van A tot Z, dus van de aanvraag van de vergunningen tot het daadwerkelijk leveren van het waterstoftankstation en de auto’s. We hadden meteen een klik, want ik had direct het gevoel dat deze partij het waar kon maken. Dit is dan ook naar alle tevredenheid gelukt en binnen een minimaal tijdsbestek. Ook de nazorg en het leveren van waterstof hebben ze goed onder controle. Wij zijn met recht ontzorgd, waardoor wij met onze corebusiness bezig konden blijven!

Tom van Engelen, directeur bij Vriend b.v

Ons team

Wim Peels

Wim Peels

General Manager

Wilfried van der Veen

Wilfried van der Veen

CTA

Gijs Arnold

Gijs Arnold

Business Developer

Saskia Aloserij

Saskia Aloserij

Financiële administratie

Vacature

Vacature

Business Developer

Werken bij Twinning Energy?

Werken bij een jong en innovatief bedrijf en meewerken aan een duurzame wereld? Bekijk hier onze vacatures.

Vacature voor Business Developer