Samenwerking Twinning Energy en Dalergy Group brengt duurzaam ondernemen met waterstof stap dichterbij.

Twinning Energy en Dalergy Group, waaronder Gulf Nederland en Dalhuisen Olie, zijn een exclusieve samenwerking aangegaan, waarmee een stap is gezet in de toegankelijkheid van waterstof als brandstof om duurzaam te ondernemen. Twinning Energy kan door deze samenwerking voldoen aan de toenemende vraag van ondernemers naar waterstofoplossingen, zoals (mobiele) thuistankinstallaties. De positie van waterstof als onmisbare schakel in de energiemix om de energietransitie mogelijk te maken, is hiermee versterkt.

Waterstof toegevoegd aan duurzamere energiemix

Twinning Energy is sinds haar ontstaan in de afgelopen drie jaar hard gegroeid: van leverancier van waterstoftankfaciliteiten tot autoriteit in Nederland op het gebied van waterstofoplossingen. Door de samenwerking met Dalergy Group, voorheen Dalhuisen Groep, wordt waterstof als nieuwe optie toegevoegd aan het duurzame energieaanbod voor ondernemers die een eigen tankinstallatie hebben of willen. Het gaat hierbij vooral om (groot)verbruikers van brandstof in onder andere de bouw-, transport-, landbouw- en infrasector. Hiermee kan Twinning Energy verder groeien als totaal dienstverlener die klanten adviseert en ontzorgt in duurzaam ondernemen met waterstof.

Direct aan de slag met duurzaam ondernemen

Wim Peels, general manager van Twinning Energy: ‘We ervaren een sterk toenemende vraag van onze klanten naar waterstofoplossingen, zoals een compact tankstation of lokale waterstofproductie bij het eigen bedrijf. Wij willen ervoor zorgen dat bedrijven direct aan de slag kunnen met duurzaam ondernemen en we zijn ervan overtuigd dat we samen met Dalergy Group ondernemers kunnen bedienen in de totale duurzamere energiemix.’

Van brandstofleverancier naar duurzame energieleverancier

Peter Dalhuisen, directeur van Dalergy Group. ‘Wij willen voorloper zijn in het bieden van een portfolio aan energiesoorten met een lagere CO2-footprint. Onze samenwerking met Twinning Energy voegt waterstof toe aan het steeds uitgebreidere aanbod van Dalergy Group aan alternatieve energiesoorten die daadwerkelijk bijdragen aan een lagere CO2-footprint en een bewezen techniek hebben.’

Over Twinning Energy

Twinning Energy ontwikkelt emissieneutrale energieconcepten waarmee bedrijven de klimaatdoelstellingen halen zoals gesteld in de wet. Niet alleen gaan ondernemingen hun ecologische voetafdruk verkleinen, ze voldoen ook direct aan de nieuwe regelgeving. Twinning Energy ziet waterstof als een onmisbare schakel in de klimaatneutrale energiemix. Onder het motto ‘waarom wachten tot morgen, het kan vandaag’ zet Twinning Energy zich in om de weg te bereiden voor rijden op deze alternatieve energiedrager. Twinning Energy biedt ook andere klimaatneutrale energieoplossingen om mobiliteit slim te verbinden met wonen en werken. Twinning Energy is gevestigd in Maarn en werkt inmiddels al drie jaar voor een groot aantal gedreven opdrachtgevers.

Over Dalergy Group

Dalergy Group is een betrokken aanbieder van motorbrandstoffen, smeermiddelen en aanverwante diensten en bestaat uit professionele verkooporganisaties met een gespecialiseerde logistiek. De energiewereld is volop in beweging. Dat daagt ons uit om actief te zoeken naar duurzame producten die effectief bijdragen aan een beter milieu. Dalergy Group staat vanuit een stevige basis en in nauw contact met partners vooraan bij het bieden van toekomstbestendige oplossingen voor onze klanten.
www.dalhuisen.nl